Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Рашисти хочуть створити у квартирі Зеленського в Криму "музей боротьби з нацизмом"

Рашисти вирішили створити у квартирі президента України Володимира Зеленського в окупованому Криму "музей боротьби з нацизмом".

Про це повідомило Представництво президента України в Криму.

"В окупантів знову "порив" креативних і абсурдних ідей. У квартирі президента України Володимира Зеленського в окупованому Криму вони вирішили створити музей боротьби з нацизмом", — йдеться в повідомленні.

Квартира Зеленського в Криму. Джерело:

Фото: deluxe-estate

Також вони продовжують незаконно виставляти на торги нерухоме майно громадян України, зокрема, й те, що яке належало великим підприємствам, таким як "Новацентр".

Навесні стало відомо, що окупаційна влада Криму вирішила "націоналізувати" квартиру в Ялті, що належить першій леді України Олені Зеленській. Тоді ж окупанти "відчужили" будівлю Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі, великі виноробні підприємства, банківські структури та інше майно. Про це тоді оголосив окупаційний голова півострова Сергій Аксьонов.

Згідно з декларацією Зеленського, його дружина Олена купила в Ялті квартиру площею 130 квадратних метрів за 1,3 мільйона гривень у квітні 2013 року — до анексії півострова Росією. Квартира розташована в елітному житловому комплексі "Імператор" в Лівадії поблизу з Лівадійським палацом.

Ялтинські агентства з продажу нерухомості стверджують, що ці квартири вважаються елітними. Там мешкали представники російської та української естради, політики, успішні підприємці.

Нагадаємо, що в травні російські загарбники на тимчасово окупованому Кримському півострові повідомили про націоналізацію майна "українських олігархів". До цього списку внесли й квартиру дружини президента України Олени Зеленської.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2023 16:34