Фото: ілюстративне. Джерело: "Укрінформ"

Рашисти на Херсонщині скинули боєприпас з дрона на 12-річного хлопчика: у дитини численні поранення та контузія

У суботу, 3 серпня, у Херсонській області російські загарбники скинули боєприпас з безпілотника на 12-річного хлопчика, який перебував на вулиці. У дитини діагностовано численні поранення.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, інцидент стався у Білозерці. Хлопець дістав вибухову травму та контузію, а також поранення ноги та живота. Дитину шпиталізували до лікарні у стані середньої тяжкості. 

Також під удар ворожого дрона потрапили троє людей в Антонівці. Це — чоловіки 28, 39 та 41 років. В потерпілих діагностовані вибухові травми та численні поранення. 

"Коли на місце події прибули медики окупанти знов завдали удару, застосувавши безпілотник. Пошкоджено автомобіль. Лікарська бригада не постраждала", — додав Прокудін.

Нагадаємо, 3 серпня зранку російські окупанти провели повітряну атаку на Харківську область. Зокрема, "приліт" відбувся у близькому передмісті Харкова.

Також в ніч на суботу, 3 серпня, російські окупанти завдали удару двома зенітними керованими ракетами С-300, двома протирадіолокаційними ракетами Х-31П і 29 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 24 дрони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2024 21:38