Фото: ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Рашисти на Миколаївщині з дронів обстріляли легковик та мікроавтобус, є постраждалі

У неділю, 15 вересня, російські загарбники з дронів атакували мікроавтобус та легковик у Миколаївській області. Постраждали цивільні. 

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Зранку росіяни з використанням FPV-дронів обстріляли легковий автомобіль та мікроавтобус в Куцурубській громаді", — розповів він.

Як зазначив посадовець, через рашистський обстріл поранення отримали двоє чоловіків. Одного із постраждалих госпіталізували до медзакладу у стані середньої тяжкості.

"62-річному чоловікові допомогу надано на місці, від госпіталізації відмовився, 58-річного чоловіка госпіталізовано, стан середньої важкості", — уточнив Кім.

Нагадаємо, вночі 15 вересня російські загарбники атакували Україну ракетами різного типу, а також ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". В результаті протиповітряного бою збито одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 10 ударних безпілотників.

До того ж ввечері 14 вересня російські загарбники обстріляли Одеську область. Від ворожого вогню загинули чоловік й жінка 1958 та 1962 років народження. Окупанти вдарили по області снарядом, попередньо, з забороненою касетною бойовою частиною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.09.2024 11:18