Фото: Центр національного спротиву

Рашисти навчатимуть українських дітей в окупації керувати дронами

Російські загарбники звозять підлітків з тимчасово окупованих територій України на зміну "Юнтєх" в один з таборів, що розташований в Краснодарському краї РФ. Там їх планують навчати оперуванням безпілотними літальними апаратами.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Навчання" стосуються дітей віком від 14 до 17 років, які перебувають в рядах так званої "юнармії". Сама зміна розпочнеться у квітні.

Крім цього, відомо, що 9 травня на тимчасово окупованих територіях України відбудеться посвята дітей, які вступили до "юнармії".

"Вступ туди добровільно-примусовий, адже дітей змушують писати заяви аби "уникнути проблем". До 9 травня в усіх школах на захоплених територіях Херсонщини та Запоріжжя мають створити осередки "юнармії", — йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву закликав батьків приділяти більше уваги патріотичному вихованню дітей та ігнорувати ініціативи ворога. Українці в окупації також можуть повідомити про "інструкторів" й агітаторів ворога за посиланням.

Нагадаємо, що раніше росіяни просили Москву відправити педагогів на тимчасово окуповані територіїВорог це робить з метою посилення пропагандистської діяльності серед дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.03.2024 02:50