Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Рашисти облаштували новий полігон на Луганщині: місцеві мешканці втратили спокій

Цього року російські загарбники облаштували новий полігон на території тимчасово окупованої Луганської області. Його вони використовують для навчань своїх військових.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"На Біловодщині загарбники облаштували військовий полігон", — розповів він.

За словами очільника Луганської області, у місцевості між селами Плугатар і Новоспасівка росіяни періодично проводять тренування особового складу.

"Місцеві мешканці скаржаться, що втратили спокій", — наголосив Артем Лисогор.

Біловодськ — селище в Україні, адміністративний центр однойменної селищної громади Старобільського району Луганської області. Цей населений пункт розташований на річці Деркул.

Як відомо, переважна частина Луганської області зараз перебуває в окупації, однак є регіони під контролем ЗСУ. Зокрема, запеклі бої тривають у районі Білогорівки та Серебрянського лісу. Саме тут з кінця літа 2022 року проходить лінія оборони українських військ.

Нагадаємо, що 9 червня в тимчасово окупованій Луганській області пролунало декілька вибухів. У регіоні нібито працювала протиповітряна оборона. За словами окупантів, нібито авіація Збройних сил України здійснила запуски ракет. "Прильоти" фіксували у районі дислокації рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.06.2024 08:54