Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти обстріляли Харків КАБами: влучили в житловий будинок, є постраждалі

У четвер, 26 вересня, ввечері російські окупанти атакували Харків керованими авіаційними бомбами. У місті є влучання в приватний житловий будинок, є постраждалі та руйнування.

Про це повідомили міський голова Харкова Ігор Терехов і начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"У Харкові вибух. Будьте обережні! Можливі повторні пуски КАБів!" — наголосив Терехов о 16:43.

Згодом він підтвердив інформацію про влучання КАБа у приватний житловий будинок. Про постраждалих спочатку нічого не було відомо.

"Маємо попередню інформацію про трьох постраждалих внаслідок прильотів по Харкову. Всі троє з осколковими пораненнями", — уточнив Ігор Терехов через деякий час.

Олег Синєгубов підтвердив, що окупанти вдарили КАБами по приватному житловому будинку у Київському районі Харкова.

"На цю хвилину — без постраждалих", — зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації.

Згодом Синєгубов перевірив інформацію та поінформував, що ворог вдарив по Харкову трьома КАБами. Ще два удари, попередньо, — в лісовому масиві.

"Огляд триває. Без постраждалих. Один із КАБів влучив у землю, пошкоджено два приватні будинки та господарчу споруду. Горить дах будинку. Інформація про постраждалих не надходила", — підсумував він.

Нагадаємо, що, за інформацією Харківської обласної прокуратури, у вівторок, 24 вересня, в результаті удару в обідню пору по Харкову загинули троє людей. Російські окупанти під час обстрілів влучили в чотири райони міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2024 17:39