Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни знову б'ють по Харкову: у місті лунають вибухи

У ніч на середу, 25 вересня, російські загарбники обстрілюють Харків. У місті пролунала серія вибухів. За кілька хвилин до цього Повітряні сили закликали мешканців терміново пройти в укриття.

Як повідомив мер міста Ігор Терехов, гучно було у близькому передмісті.

"У Харкові чути звуки вибухів. Попередньо місто під ракетним ударом. Будьте обережні. Вибух  пролунали у близькому передмісті", — написав він у Telegram.

Зазначимо, що вдень у вівторок, 24 вересня, Росія масовано атакувала керованими авіабомбами одразу чотири райони Харкова — Немишлянський, Київський, Салтівський та Шевченківський.

Внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів міста: мешканка багатоповерхівки на Північній Салтівці, працівниця хлібозаводу і перехожий, який просто стояв біля футбольного стадіону. Понад три десятки осіб з різним ступенем тяжкості травм госпіталізовані до лікарень. 

За інформацією Ігоря Терехова, це вже третє пряме влучання у багатоповерховий житловий будинок у Харкові за останні два тижні. Загалом же з початку вересня маємо 266 пошкоджених будинків, включно з приватним сектором.

Нагадаємо, 20 вересня росіяни також били по Харкову. Повідомлялося про три удари по місту: два по Шевченківському району, один — по Київському. Семеро людей постраждали, з них двоє дітей — 10 і 12 років, та підліток 17 років. Одна людина шпиталізована.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2024 01:36