Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Рашисти знову вдарили КАБами по Харкову: багато постраждалих, серед них дитина

Ввечері 20 вересня російські загарбники завдали ударів по Харкову. Внаслідок влучань поранення отримали місцеві мешканці.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

За його словами, ворог бив по місту авіабомбами. Так, по Харкову було три удари — два по Шевченківському району, один по Київському. Зокрема, зафіксовано влучання поблизу медичного закладу.

Водночас голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов уточнив, що ворожий снаряд також влучив у проїжджу частину в самому центрі міста. Через російську атаку спалахнув автомобіль. До того ж пошкоджено кіоски, скління будівель лікарні, готель, біля якого вже було раніше вороже влучання.

Внаслідок рашистського обстрілу постраждали п'ятеро місцевих мешканців, серед яких 10-річна дитина з гострою реакцією на стрес. Одну жінку госпіталізовано.

Крім того, посадовець додав, що медичний заклад, поблизу якого впала російська авіабомба, і далі функціонує.

"Постраждалих серед пацієнтів немає. Значних пошкоджень приміщень також не зафіксовано, в одному з корпусів пошкоджене скління вікон", — додав Синєгубов.

Нагадаємо, 20 вересня російські загарбники вже завдавали ударів по Харкову. Тоді було зафіксовано два влучання. Постраждали місцеві мешканці.

Крім того, не тільки Харків сьогодні постраждав від російських обстрілів. Так, війська країни-агресорки атакували Одесу ракетами. Поранення отримали четверо цивільних. До того ж уламки, попередньо, ракети "Іскандер-М" пошкодили припортову та цивільну інфраструктуру, а також цивільне судно під прапором Антігуа. 

Також під вогнем рашистів опинилося і Дніпро. У місті частково зруйновано будівлю освітнього центру. Поранення отримала одна людина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.09.2024 23:36