Наслідки вчорашнього рашистського обстрілу Харкова. Джерело: Харківська обласна прокуратура

Рашисти обстріляли Харків: у місті зупинилося метро, перебої зі світлом, є загиблий і поранені

У неділю, 23 червня, вдень російські окупанти завдали чергового удару по Харкову. Терористи знову використали керовані авіабомби. Є жертви.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов і начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Один загиблий і пʼятеро постраждалих внаслідок влучання КАБа у приватний житловий будинок. Ще троє постраждалих в іншому районі міста — там удар по дитячому навчальному закладу", — написав Терехов у соцмережах.

Синєгубов додав, що ворожий приліт відбувся в приватне домоволодіння, є загоряння гаража та господарчої споруди.

"У Харкові вибухи. Місто під обстрілом КАБів. Будьте обережні", — раніше зазначав Терехов.

Пізніше він повідомив, що авіаудар прийшовся по приватному сектору міста.

"Один з ударів прийшовся по приватному сектору міста. Маємо інформацію про загиблих", — акцентував він.

За попередніми даними Терехова, влучання відбулося у двох районах. Це Шевченківській та Холодногірський райони. Вже відомо про загиблих, але інформація уточнюється.

"Крім того, на жаль, немає енергопостачання в половині міста. Зупинилося метро, наземний електротранспорт. Зараз працюємо над тим, щоби випустити на маршрути автобуси", — розповів Терехов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

У "Харківському метрополітені" розповіли, що всі станції наразі працюють виключно в режимі укриття. Про відновлення руху повідомлять додатково.

Нагадаємо, що в суботу, 22 червня, російські окупанти скинули на Харків чотири керовані авіабомби. Кількість постраждалих в результаті цього удару перевалила за 50 осіб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.06.2024 16:19