Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти обстріляли інфраструктуру декількох міст Сумщини: подробиці

У п’ятницю, 25 жовтня, російські окупанти атакували "шахедами" та ракетами декілька регіонів України. Зокрема, від ударів загарбників постраждала прикордонна з Росією Сумська область.

Про це повідомили в Сумській обласній військовій адміністрації.

"Сьогодні пізно ввечері, 25 жовтня ворог завдав ракетних ударів по інфраструктурі міст Суми та Конотоп", — йдеться в повідомленні.

У Сумській обласній владі уточнили, що на місцях прильотів працюють всі необхідні служби. Зараз наслідки атаки росіян уточнюються. Однак відомо, що відбулися влучання в деякі об’єкти інфраструктури, в тому числі й цивільні.

"Будьте уважні й обережні, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", — підсумували в Сумській обласній військовій адміністрації.

Декілька днів тому рятувальники показали кадри, що шокували, — деблокування тіл загиблих, які стали жертвами російської нічної атаки по Сумах 22 жовтня.

Як відомо, сьогодні ввечері рашисти запустили ударні безпілотники та ракети з північного напрямку. Під ударом опинився й Київ — у столиці один із дронів-камікадзе влучив у 25-поверховий будинок у Солом’янському районі, там спалахнула пожежа одразу на декількох поверхах.

Нагадаємо, що міський голова Києва Віталій Кличко поінформував про одну загиблу людину та чотирьох поранених. На місці працюють відповідні служби, постраждалим надають відповідну допомогу, понад 100 людей рятувальники з ДСНС вивели з будинку, в який влучив ворожий безпілотник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2024 23:57