Наслідки обстрілу багатоповерхівки в Києві. Джерело: ДСНС

Одна людина загинула, четверо поранених унаслідок атаки по багатоповерхівці в Києві: ДСНС показала фото наслідків

У п’ятницю, 25 жовтня, рашистський безпілотник атакував багатоповерхівку в Солом'янському районі Києва. Внаслідок удару постраждали мирні мешканці.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко та Державна служба України з надзвичайних ситуацій. Міський голова поінформував про одну загиблу людину та чотирьох поранених.

"Наразі двоє постраждалих у будинку в Соломʼянському районі. Обидвом медики надали допомогу на місці. Бригади швидкої чергують біля будинку", — раніше писав у своїх соціальних мережах Віталій Кличко.

Він також розповів, що в будинку продовжують гасити пожежу на декількох поверхах. Рятувальники вивели з будівлі понад 100 людей.

"Увечері ворог здійснив чергову атаку на Київ. Внаслідок ворожого обстрілу частково пошкоджено квартири на 17, 18 та 19 поверхах 25-поверхового житлового будинку з подальшою пожежею на 16 та 17 поверхах", — уточнили рятувальники.

Оновлено о 23:52. За оперативною інформацією ДСНС, внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено квартири з 17 по 21 поверхи. Сталося руйнування з подальшим горінням на 16 та 17 поверхах, а також загоряння на 20 та 21 поверсі 25-поверхового житлового будинку.

Пожежу локалізовано о 22:54 на площі 200 квадратних метрів, ліквідовано о 23:21. На місці працювало 60 рятувальників і 18 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

З квартири на 20 поверсі врятовано двох людей та передано до карети швидкої. На свіже повітря виведено понад 100 осіб, четверо постраждалих самостійно звернулись до лікарів з попереднім діагнозом гостра реакція на стрес.

Також на 20 поверсі в одній з квартир виявлено тіло жінки.

Як відомо, ввечері 25 жовтня столицю України та ще деякі області накрила повітряна тривога через атаку російських ударних дронів типу "Шахед". У Києві сирени пролунали о 20:55.

Нагадаємо, у ніч на п'ятницю, 25 жовтня, ворог атакував столицю України ударними безпілотниками. Внаслідок падіння уламків "шахедів" у Дарницькому районі Києва спалахнула пожежа.

Також зранку п'ятниці, 25 жовтня, російські загарбники здійснили атаку ударними безпілотниками типу "Шахед" на Одеську область. У регіоні працювала протиповітряна оборона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2024 23:20