Фото: ілюстративне. Джерело: ДСНС

У Києві російський дрон влучив в житловий будинок: спалахнула пожежа

Ввечері 25 жовтня у Києві російський ударний дрон типу "Шахед" влучив у багатоповерхівку. Спалахнула пожежа.

Про це повідомив мер місті Віталій Кличко. За його словами, влучання зафіксовано у Солом'янському районі столиці. 

"Попередньо, ворожий БпЛА влучив у житловий будинок. Екстрені служби прямують на місце. Подробиці згодом", — наголосив Кличко.

Він додав, що внаслідок удару виникла пожежа. Зокрема, горять верхні поверхи у висотному будинку.

Оновлено 21:53

За інформацією КМВА, в багатоквартирному будинку в Соломʼянському районі проводиться евакуація мешканців. Крім того, є інформація щодо падіння уламків на відкритій місцевості в Шевченківському районі. 

"Інформація щодо постраждалих уточнюється", — наголосили у КМВА.


Оновлено 21:40

За даними мера столиці, у будинку, в який поцілив ворожий дрон, пошкоджені квартири на 17, 18, 19 поверхах. На місці атаки працюють всі екстрені служби.

Зауважимо, ввечері 25 жовтня столицю України та ще деякі області накрила повітряна тривога через атаку російських ударних дронів типу "Шахед". У Києві сирени пролунали о 20:55.

Нагадаємо, у ніч на п'ятницю, 25 жовтня, ворог атакував столицю України ударними безпілотниками. Внаслідок падіння уламків "шахедів" у Дарницькому районі Києва спалахнула пожежа.

Також зранку п'ятниці, 25 жовтня, російські загарбники здійснили атаку ударними безпілотниками типу "Шахед" на Одеську область. В регіоні працювала протиповітряна оборона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2024 21:29