Фото: Дарницька РДА

Уламки російського "шахеда" впали в одному з районів Києва: фото наслідків

У ніч на п'ятницю, 25 жовтня, ворог атакував столицю України ударними безпілотниками. Внаслідок падіння уламків "шахедів" у Дарницькому районі Києва спалахнула пожежа.

Глава Дарницької районної державної адміністрації у Києві Микола Калашник повідомив, що вогонь був незначним та опублікував відповідне фото.

"Ворог продовжує нічний терор, завдаючи віроломних повітряних обстрілів столиці, зокрема через територію Дарницького району. Завдяки роботі наших сил протиповітряної оборони загрозу для обʼєктів критичної інфраструктури та цивільного населення ліквідовано",  — йдеться у повідомленні посадовця.

Внаслідок падіння уламків "шахедів" у Дарницькому районі Києва спалахнула пожежа.

Фото: Дарницька РДА

Калашник додав, що уламки збитого ворожого безпілотного літального апарату після падіння призвели загоряння на відкритій місцевості рослинності, що оперативно ліквідовано вогнеборцями та не допущено її поширення.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 25 жовтня ворог атакував столицю України ударними безпілотниками. Внаслідок падіння уламків "шахедів" у Дарницькому районі Києва спалахнула пожежа.

Також зранку п'ятниці, 25 жовтня, російські загарбники здійснили атаку ударними безпілотниками типу "Шахед" на Одеську область. В регіоні працювала протиповітряна оборона.

Нагадаємо, 24 жовтня російські війська завдали удару по поштовому відділенню в Олексієво-Дружківці на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки двоє чоловіків загинуло, ще одного травмовано.

Ще у четвер ввечері російська армія атакувала Харків керованими авіабомбами. У місті прогриміла серія вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2024 10:52