Фото ілюстративне. Джерело: Херсонська ОВА

Рашисти обстріляли лікарню на Херсонщині, є загибла

Росіяни обстріляли Білозерку на Херсонщині. Окупанти вдарили по території місцевої лікарні.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Окрім лікарні, пошкоджено декілька приватних будинків. На місцях влучань снарядів виникли пожежі. 

Одна людина загинула. Тіло 57-річної жінки без ознак життя знайшли під завалами власного будинку після ліквідації пожежі.

"Ще троє осіб дістали поранення. Двом людям допомогу надали на місці медики, ще одного чоловіка з осколковими пораненнями шпиталізували", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 квітня російські окупанти обстріляли центр тимчасово окупованого Донецька. Є загиблі та поранені. У соцмережах припускають, що окупанти вдарили по підконтрольному Донецьку, щоб відвернути увагу від ракетного удару по житлових будинках в Умані та Дніпрі.

Відомо, що вночі 28 квітня росіяни здійснили масований ракетний удар по Україні. Одна з повітряних цілей влучила по житловій багатоповерхівці в Умані Черкаської області. 

Також у п'ятницю нелюди поцілили у приватний житловий будинок у Дніпрі, внаслідок чого загинула дворічна дитина та 31-річна жінка.

Від звірств окупантів постраждала й Київська область. Уламки зі збитих ракет влучили по багатоповерхівці у місті Українка. Внаслідок ударів ворожих снарядів двоє людей отримали травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.04.2023 23:05