Фото з соцмереж

Російська ракета вбила у Дніпрі жінку й трирічну дитину

Вночі 28 квітня росіяни здійснили масований ракетний удар по Україні. Зафіксовано влучання повітряних цілей у Дніпрі, внаслідок чого загинули цивільні люди. 

Про це повідомив мер міста Борис Філатов. Він зазначив, що окупанти вбили молоду жінку та дитину. 

"Півночі не сплю. Високоточниє під***си знову вбили в Дніпрі цивільних людей. Загинули молода жінка та трирічна дитина. Більше без коментарів", — написав він у Facebook.

Ракетний обстріл 28 квітня: що відомо

Після четвертої ранку 28 квітня по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. У мережі повідомляли про вибухи у Києві, Дніпрі та на Полтавщині. За даними місцевої влади, у Києві та області працювала протиповітряна оборона.

Дві російські ракети влучили по багатоповерхівці та складських приміщеннях в Умані на Черкащині. На місцях події працюють служби ДСНС, поліції та медики.

Нагадаємо, російські загарбники у ніч на 27 квітня атакували Миколаїв, випустивши ракети "Калібр" по житлових будинках. Внаслідок атаки загинула людина, ще 23 особи отримали поранення.

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич зазначив, що внаслідок атаки один із мікрорайонів міста залишився без світла. За його словами, це наймасштабніший обстріл з початку року. Також Сенкевич пояснив, що система протиповітряної оборони не засікла російські ракети, оскільки вони були випущені з моря і пройшли над річкою дуже низько.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.04.2023 06:18