Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти обстріляли ракетами південні області України: у ЗСУ розповіли про наслідки

У суботу, 30 березня, російські загарбники завдавали ракетних ударів по території Херсонської та Миколаївської областей. Рашисти застосовували балістичне озброєння.

Про це повідомили Сили оборони Півдня України.

"Ворожий ракетний терор триває. Повітряні тривоги на Півдні лунають з інтервалом у 5-15 хвилин протяжністю від години до 2,5 години", — розповіли військові.

Українські захисники поінформували, що по Херсонській області у суботу агресори вдарили балістикою по відкритих територіях. Імовірно, противник застосував "Іскандер-М". Унаслідок атаки постраждалих немає.

"Також з акваторії Чорного моря тактичною авіацією спрямував керовані авіаційні ракети по інфраструктурних об'єктах Миколаївщини", — йдеться в заяві Сил оборони.

Одну ворожу ракету вдалось знищити силам і засобам протиповітряної оборони України, проте уникнути влучання не вдалося. В результаті пошкоджено законсервовану будівлю, обійшлося без жертв і постраждалих.

"Будьте уважні та свідомі! Дбайте про свою безпеку, під час попереджень про небезпеку оперативно переходьте в укриття. Бережіть себе, як ми бережемо Україну!" — наголосили в Силах оборони Півдня України.

Нагадаємо, що сьогодні також російські окупанти знову обстріляли Запорізьку область. У результаті ворожої атаки 12-річна дитина отримала поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.03.2024 18:17