Наслідки обстрілу Херсона. Скріншот із відео

Рашисти обстріляли ринок у центральній частині Херсона: є загиблі та поранені (відео)

У вівторок, 1 жовтня, близько 09:00 російські терористи вдарили по Центральному району Херсона. На жаль, є загиблі та поранені. Інформація про кількість постраждалих уточнюється.

Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, який також опублікував відео наслідків ворожого обстрілу.

"Ушпиталено чотирьох поранених внаслідок обстрілу ринку в Центральному районі Херсона. Це жінки 68, 65 і 33 років і 65-річний чоловік", — уточнив він у наступному дописі в соціальних мережах.

Начальник Херсонської міської військової адміністрації додав, що в усіх вибухові травми й уламкові поранення. На момент ворожої атаки вони перебували на вулиці.

"На цю годину тіла трьох загиблих доставлені до бюро судово-медичної експертизи. Інформація уточнюється", — підсумував Роман Мрочко.

Як відомо, 27 вересня в Херсоні війська країни-агресорки атакували дроном цивільний автомобіль. Унаслідок обстрілу постраждали люди.

Нагадаємо, що декілька днів до того випадку російські загарбники за допомогою дронів атакували Херсон. Унаслідок дій окупантів поранення отримали четверо мирних мешканців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2024 10:34