Фото: Генштаб ЗСУ

Окупанти дронами атакували мирних жителів Херсона: є поранені

У середу вранці, 25 вересня, російські загарбники за допомогою дронів атакували Херсон. Внаслідок дій окупантів поранення отримали четверо мирних жителів.

Про це у Telegram-каналі повідомив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко. За словами посадовця, внаслідок ворожої атаки дронами травми отримали троє жителів селища Антонівка, що на околиці Херсона.

Мрочко уточнив, що близько 10:00 рашисти скинули вибухівку з безпілотника. Уламкові та мінно-вибухові поранення отримали чоловіки 57, 63 та 74 років. 

Згодом очільник ОВА повідомив про ще одну постраждалу в Центральному районі Херсона.

"24-річна дівчина зранку отримала травми у Центральному районі міста внаслідок ворожого обстрілу. Вона сама звернулась до медиків. Ті діагностували в постраждалої мінно-вибухову травму та контузію. Наразі проводиться дообстеження", — повідомив Роман Мрочко.

Раніше повідомлялось, що зранку 25 вересня Херсон опинився під ударами російської авіації. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено будинок культури в обласному центрі.

Нагадаємо, у ніч на 25 вересня російські окупанти атакували Україну ударними безпілотниками типу "Шахед", а також ракетами різного типу. Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

Також 25 вересня російські загарбники обстрілювали Харків. У місті пролунала серія вибухів. За кілька хвилин до цього Повітряні сили закликали мешканців терміново пройти в укриття. За інформацією мера міста Ігоря Терехова, це вже третє пряме влучання у багатоповерховий житловий будинок у Харкові за останні два тижні. Загалом же з початку вересня маємо 266 пошкоджених будинків, включно з приватним сектором.

Своєю чергою президент Володимир Зеленський заявив, що цієї осені російські терористи можуть атакувати українські атомні електростанції. Вони зроблять їх своїми мішенями для того, щоби завдати ще одного удару по енергетичній системі України.

Станом на ранок середи, 25 вересня, російські загарбники вивели в акваторію Чорного моря військовий корабель. Проте на ворожому судні відсутні крилаті ракети типу "Калібр".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2024 14:21