Скріншот з відео

Рашисти вгатили по будинку культури в Херсоні: чи є жертви (відео)

У середу зранку, 25 вересня, Херсон опинився під ударами російської авіації. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено будинок культури в обласному центрі.

Про це у Telegram-каналі повідомила Херсонська обласна військова адміністрація. За даними ОВА, ворог скинув на Дніпровський район Херсона дві керовані авіабомби.

"Один з ударів прийшовся по закладу культури. Будівля зазнала суттєвих пошкоджень, також там вирувала пожежа. Інформація про постраждалих не надходила", — йдеться у повідомленні адміністрації.

Нагадаємо, у ніч на 25 вересня російські окупанти атакували Україну ударними безпілотниками типу "Шахед", а також ракетами різного типу. Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

Також 25 вересня російські загарбники обстрілювали Харків. У місті пролунала серія вибухів. За кілька хвилин до цього Повітряні сили закликали мешканців терміново пройти в укриття. За інформацією мера міста Ігоря Терехова, це вже третє пряме влучання у багатоповерховий житловий будинок у Харкові за останні два тижні. Загалом же з початку вересня маємо 266 пошкоджених будинків, включно з приватним сектором.

Своєю чергою президент Володимир Зеленський заявив, що цієї осені російські терористи можуть атакувати українські атомні електростанції. Вони зроблять їх своїми мішенями для того, щоби завдати ще одного удару по енергетичній системі України.

Станом на ранок середи, 25 вересня, російські загарбники вивели в акваторію Чорного моря військовий корабель. Проте на ворожому судні відсутні крилаті ракети типу "Калібр".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2024 12:59