Фото: ДСНС / ілюстративне

Рашисти масовано обстріляли Херсон: є поранені

У вівторок, 2 липня, російська армія масовано обстріляла місто Херсон. Внаслідок ворожої атаки є поранені.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Як зазначають в адміністрації, "швидка" доставила до лікарні 54-річного чоловіка з контузією, струсом головного мозку та черепно-мозковою травмою. Потерпілому надають необхідну медичну допомогу.

"За попередньою інформацією, внаслідок останніх ворожих ударів постраждали декілька містян. Залишайтеся у безпечних місцях!" — додали в ОВА.

Згодом в Херсонській ОВА зазначили, що за медичною допомогою звернулися двоє херсонців, постраждалих через російські обстріли.

"Нині лікарі обстежують 52-річного чоловіка та 56-річну жінку. Попередньо, вони отримали вибухові травми. Загалом на цю хвилину відомо про пʼятьох поранених містян", — додали в адміністрації.

За інформацією очільника Херсонської МВА Романа Мрочка, 54-річний потерпілий потрапив під ворожий обстріл в центрі обласного центру.

"Ще один постраждалий — чоловік 80 років отримав  осколкові поранення грудної клітини, правої кисті та лівої стопи. Його шпиталізували у стані середньої тяжкості. Травми він отримав внаслідок артобстрілу Корабельного району міста, де перебував на подвір'ї свого будинку", — повідомив чиновник.

Варто зазначити, що у ніч на 2 липня російські терористи обстріляли центральну частину Херсона. Для атаки вороги використали реактивні системи залпового вогню та артилерію.

Нагадаємо, 26 червня російські окупанти обстріляли українських рятувальників у Херсоні. Ті в цей час ліквідовували наслідки попередньої атаки росіян. У результаті осколкові поранення отримали двоє рятувальників. В стані середньої важкості їх доставили у лікувальний заклад. Також зазнав пошкоджень пожежний автомобіль.

Ще 22 червня російські загарбники з артилерії обстріляли село Дудчани Бериславського району Херсонської області. Постраждали місцеві жителі.

Також 10 червня російські окупанти вгатили по Херсону. Унаслідок ворожої атаки постраждала 102-річна жінка, яка перебувала на своєму подвір’ї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.07.2024 11:58