Фото: Херсонська ОВА

Росіяни обстріляли село на Херсонщині, є постраждалі (фото)

У суботу, 22 червня, російські загарбники з артилерії обстріляли село Дудчани Бериславського району Херсонської області. Постраждали місцеві мешканці.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Зазначається, що через рашистську атаку поранення отримали місцеві мешканці, які в момент обстрілу перебували на подвір’ї власного будинку. 

Зокрема, у 42-річного чоловіка діагностували вибухову та черепно-мозкову травми і поранення обличчя. Йому надали допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився. 

Крім того, постраждав і 62-річний батько потерпілого. Його доставили до лікарні з уламковим пораненням ноги та контузією. Чоловіку надають необхідну меддопомогу.

Зауважимо, раніше російські загарбники дроном вдарили по блокпосту поліції в Херсонській області. Загинув правоохоронець. Чоловік помер дорогою до лікарні у кареті швидкої допомоги.

Нагадаємо, вночі 22 червня війська країни-агресорки завдали ракетних ударів по Львівській області та Івано-Франківську. В обох регіонах є пошкодження.

Також вночі 22 червня російські загарбники знову били по енергетичній інфраструктурі України. Під вогнем окупантів опинилися енергооб'єкти у двох регіонах. Зокрема, пошкоджено обладнання на об'єктах "Укренерго" в Запорізькій та Львівській областях.  До того ж у Запоріжжі постраждали двоє енергетиків, вони доправлені в лікарню. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.06.2024 13:37