Фото: ДСНС / ілюстративне

Рашисти вночі вгатили по центральній частині Херсона, — ОВА

У ніч на 2 липня російські терористи обстріляли центральну частину Херсона. Для атаки вороги використали реактивні системи залпового вогню та артилерію. 

Про це у Telegram-каналі повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський. Удар РФ прийшовся по центральній частині обласного центру.

"Виспатися сьогодні Херсону орки, мабуть, не дадуть. З РСЗВ та артилерії відпрацювали по центральній частині міста", — йшлося у повідомленні посадовця.

Варто зазначити, що наразі не оприлюднено інформації щодо наслідків ворожої атаки.

Нагадаємо, 26 червня російські окупанти обстріляли українських рятувальників у Херсоні. Ті в цей час ліквідовували наслідки попередньої атаки росіян. У результаті осколкові поранення отримали двоє рятувальників. В стані середньої важкості їх доставили у лікувальний заклад. Також зазнав пошкоджень пожежний автомобіль.

Ще 22 червня російські загарбники з артилерії обстріляли село Дудчани Бериславського району Херсонської області. Постраждали місцеві жителі.

Також 10 червня російські окупанти вгатили по Херсону. Унаслідок ворожої атаки постраждала 102-річна жінка, яка перебувала на своєму подвір’ї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.07.2024 07:01