Скріншот з відео

Рашисти поранили 8-річну дівчинку у Краматорську: у якому вона стані

Внаслідок ракетного удару по Краматорську, у вівторок, 27 червня, постраждала восьмимісячна дівчинка. У неї лінійний перелом скроневої кістки та множинні колото-різані рани голови. Відео із закривавленою Мією облетіло всі соціальні мережі.

Мама дівчинки розповіла, що спочатку її госпіталізували до лікарні Краматорська, наразі стан Мії стабільний.

"Ситуація у нас стабільна, все добре. Мене теж трішки зашили, але це таке, не страшно... Зараз приїде "швидка", ми збираємося та їдемо прямо в "Охматдит" на обстеження далі. Ми все зробили, знімок голови, все добре, але все одно треба МРТ зробити про всяк випадок", — зазначила мама маленької Мії.

Жінка розповіла, що в піцерії, в яку влучила ракета, вони з донькою перебували усього кілька хвилин.

Нагадаємо, вечері 27 червня російські війська завдали два ракетних удари по центру Краматорська і приватному сектору Біленького поблизу міста, спричинивши численні жертви серед цивільних і руйнування. За даними ДСНС, внаслідок російського ракетного удару у Краматорську загинули 12 людей, у тому числі троє дітей. Ще 60 людей зазнали поранень.

Наступного дня, 28 червня, Служба безпеки затримала агента спецслужб Росії, який скоригував російський ракетний удар у Краматорську. За даними відомства, коригувальником є мешканець Краматорська, працівник місцевого газотранспортного підприємства. Раніше його дистанційно завербувало російське ГРУ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.06.2023 03:14