Фото: "Росгвардія"

Рашисти приганяють "росгвардійців" на ТОТ, щоб боротися з партизанами

Окупанти створили маневрені групи "Росгвардії", щоби боротися з партизанським рухом на тимчасово окупованих територіях півдня України. Ворог вдається до посилення поліцейського режиму, оскільки неспроможний придушити проукраїнські настрої більшості населення. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву. Фахівці вказують, що Кремль не здатен знайти необхідну кількість колаборантів у "окупаційну поліцію", але страх перед партизанським рухом змушує присилати більше силовиків з Росії.

Наголошується, що для так званого забезпечення адміністративно-поліцейського режиму Росії на ТОТ сходу України залучаються маневрені групи зі складу підрозділів спеціального призначення федеральної служби військ Національної гвардії РФ. В їхні основні завдання входить:

  • контроль визначеної території;
  • протидія ЗС України (так званим ДРГ);
  • протидія представникам руху спротиву;
  • взаємодія з підрозділами ЗС Росії та органами окупаційної адміністрації;
  • збір оперативної інформації на місцях для подальшого аналізу.

"Попри ці нікчемні спроби, в окупантів немає жодного шансу перемогти український спротив", — запевнили у Центрі нацспротиву.

Нагадаємо, раніше у Центрі стратегічних комунікацій пояснили, як Росія знущається з українців в окупації за відмову брати російські паспорти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.05.2023 06:28