Фото: Telegram Сергія Лисака

Рашисти протягом дня майже 20 разів атакували Дніпропетровщину: в ОВА оприлюднили наслідки (фото)

У п'ятницю, 26 липня, російські військові майже 20 разів атакували ДніпропетровщинуВибухи лунали у Нікополі, Покровській, Марганецькій, Мирівській, Червоногригорівській громадах.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Також він оприлюднив фото наслідків ворожої атаки.

"Майже два десятки атак на Нікопольський район протягом дня. Населені пункти потерпали від ударів дронами-камікадзе та артилерією. Гучно було в Нікополі, Покровській, Марганецькій, Мирівській, Червоногригорівській громадах", — написав він на своїй сторінці у Telegram.

За його словами, внаслідок ворожих обстрілів постраждав 75-річний чоловік. Пенсіонер госпіталізований до медичного закладу у важкому стані.

Також в області понівечена інфраструктура. Зокрема, рашисти пошкодили 12 приватних будинків, дві господарські споруди, адмінбудівлю, авто та газогони.

Нагадаємо, 24 липня російські терористи масовано обстріляли Дніпропетровщину. Внаслідок ворожої атаки пошкоджені гімназія, агропідприємство, будинки та сонячні панелі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.07.2024 19:55