Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти скинули вибухівку на машину "швидкої" в Херсоні: постраждав водій

У суботу, 8 червня, на Херсонщині росіяни скинули вибухівку з безпілотника на бригаду медиків, які поспішали на виклик. Унаслідок рашистської атаки постраждав водій.

Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Російські війська атакували машину швидкої допомоги на Херсонщині. В одному з населених пунктів Білозерської громади окупанти скинули вибухівку з дрона на бригаду медиків, які поспішали на виклик", — зазначив він.

За його словами, у водія діагностували вибухову травму та контузію. Фельдшер не постраждала. Обидвох евакуювали в безпечне місце.

"Також до лікарні шпиталізували 50-річного чоловіка, який потрапив під ворожий обстріл. У нього — вибухова травма та поранення ноги. Медики дообстежують потерпілого", — підсумував начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Раніше, 21 травня, війська країни-агресорки завдали ударів по Херсону. Ворог вгатив по багатоповерхівці. Внаслідок ворожої атаки постраждали троє мирних громадян.

Нагадаємо, що до цього, 15 травня, російські терористи теж атакували Херсон. Ворог скинув три авіабомби на центр міста. Внаслідок обстрілу постраждали 18 людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.06.2024 21:57