Перекидання радянської техніки в Криму. Джерело: "Атеш"

Рашисти у Криму перекидають застарілу радянську техніку, — "Атеш" (фото, відео)

Партизанський рух "Атеш" зафіксував перекидання радянських самохідних артилерійських установок 2С1 "Гвоздика" у Криму. Це застаріла техніка, яка мало пристосована до нинішніх умов.

Про це повідомили представники руху "Атеш" на своїх інформаційних ресурсах.

"Наш агент розповів, що до Євпаторії масово завозять САУ 2С1 "Гвоздика", які також масово й знищуються на фронті", — йдеться в повідомленні.

В "Атеш" зробили висновок, що у зв'язку зі серйозними втратами в рядах Росії, вони змушені знову вдаватися до використання застарілої техніки. Ця техніка зовсім не нова та не пристосована для нинішніх бойових дій.

"Вони відправляють своїх солдатів на техніку, яка з великою ймовірністю може зламатися в найкритичніший момент. Але російський режим не надає великого значення людським життям, навіть життям своїх громадян", — зазначили партизани з "Атеш".

Нагадаємо, що 8 жовтня партизанський рух "Атеш" зафіксував переміщення колони військової техніки Росії у напрямку північної частини Криму. Під час моніторингу виявили переміщення з території Євпаторійського авіаційного ремонтного заводу, який використовують для ремонту та зберігання військової техніки, великої колони, в яку входили й елементи понтонно-мостового парку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2023 13:04