Фото: "Атеш"

Росіяни перекидають військову техніку на північ Криму, — "Атеш"

Партизанський рух "Атеш" зафіксував переміщення колони військової техніки Росії у напрямку північної частини Криму.

Про це "Атеш" повідомив у Telegram.

"Наші агенти ведуть постійне спостереження за Євпаторійським авіаційним ремонтним заводом, який використовують для ремонту та зберігання військової техніки", — йдеться у повідомленні.

Відтак, У ході моніторингу зафіксовано переміщення військової техніки з території заводу у напрямку північної частини півострова. Колона становила близько 30 одиниць військової техніки, включаючи елементи понтонно-мостового парку

"Агенти "Атеш" ведуть постійне спостереження за всіма відомими нам місцями дислокації військ Росії на території Криму. Інформація оперативно обробляється та передається у потрібні руки", — наголосили партизани.

Нагадаємо, 4 жовтня представники партизанського руху "Атеш" повідомили, що російські загарбники заховали таємний склад поблизу окупованого Сімферополя. Його облаштували на закинутій овочевій базі прямо біля скелі. Українські партизани назвали адресу та координати складу.

Додамо, раніше повідомлялося, що російські загарбники посилюють адміністративно-поліцейські умови у тимчасово окупованому Криму. Таким способом рашисти намагаються боротись з українським підпіллям на півострові.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.10.2023 08:40