Ліквідація наслідків обстрілів Одеси. Джерело: Telegram-канал Олега Кіпера

Рашисти у новорічну ніч вбили 15-річного підлітка в Одесі: влада показала наслідки атаки (фото)

Упродовж новорічної ночі російські терористи атакували Одещину ударними безпілотниками. Українські сили протиповітряної оборони знищили в регіоні 28 "шахедів". На жаль, були й влучання.

Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Частину дронів близько опівночі ворог свідомо спрямував на житлові квартали спальних районів Одеси та передмістя, де люди у власних домівках збиралися родинами зустріти Новий рік", — зазначив він.

За його словами, внаслідок падіння збитих БпЛА пошкоджено щонайменше три багатоквартирні висотні будинки, три приватні будинки, господарські споруди.

"Унаслідок атаки загинув 15-річний підліток. Трьох людей із пораненнями й опіками ушпиталено, ще четверо отримали медичну допомогу на місці та продовжують лікування амбулаторно", — додав Олег Кіпер.

Начальник Одеської обласної військової адміністрації також повідомив, що в одному з припортових терміналів внаслідок влучання спалахнула пожежа, яку оперативно приборкано. Люди не постраждали. Правоохоронні органи фіксують наслідки чергового злочину окупантів.

"Я ще раз дуже і дуже прошу: не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Спускайтеся в укриття, в разі небезпеки, бережіть себе та своїх близьких! Росія — країна-терорист!" — підсумував Олег Кіпер.

Нагадаємо, керівниця Об’єднаного прес-центру Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк теж повідомляла, що 1 січня російські окупанти атакували дронами-камікадзе портову інфраструктуру Одеської області. На об’єкті виникла пожежа, але її швидко загасили, обійшлося без постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.01.2024 10:20