Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Рашисти вдарили по багатоповерхівці у Харкові: є жертва та постраждалі

У вівторок, 8 жовтня, російські загарбники вдарили авіабомбою по багатоповерхівці у Харкові. Внаслідок "прильоту" є постраждалі. Також відомо про одну жертву.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Окупанти вдарили по густонаселеному району Харкова", — написав він на своїй сторінці у Telegram.

Посадовець поінформував, що зафіксований удар у Київському районі міста. За попередніми даними, є постраждалі.

Міський голова Харкова Ігор Терехов підтвердив удар ворожого КАБу по багатоповерхівці. За його словами, загинула одна людина.

"За попередньою інформацією, внаслідок ворожого удару по Харкову є один загиблий. Інформація уточнюється", — зазначив він.

Варто зазначити, що це вже другий обстріл Харкова з початку доби. Вдень 8 жовтня російські загарбники вдарили авіабомбами по цивільному підприємству у Індустріальному районі Харкова. "Приліт" був не один, а кілька. На місці влучань спалахнула масштабна пожежа. Внаслідок атаки постраждала 21 особа.

Нагадаємо у ніч на вівторок, 8 жовтня, російські окупанти атакували місто Чорноморськ Одеської області ударними дронами типу "Шахед". Внаслідок атаки в одній з багатоповерхівок сталася масштабна пожежа.

Також вночі 8 жовтня російські загарбники випустили по Україні дві балістичні ракети та ударні дрони-камікадзе типу "Шахед". Зокрема, 18 дронів було збито авіацією, зенітними ракетними підрозділами, мобільними вогневими групами та РЕБ Сил оборони України, а ще один ударний БпЛА повернувся в Росію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.10.2024 17:09