Фото: Telegram-канал Олександра Прокудіна

Рашисти вдарили по Херсонщині: зруйновано обʼєкт критичної інфраструктури, є загиблі

У четвер, 16 листопада, російські загарбники завдали удару по Херсонській області. Знищено об'єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За попередньою інформацією, одна людина загинула, ще четверо — отримали поранення. Усіх потерпілих госпіталізовано до лікарні.

"Тіло загиблого чоловіка рятувальники дістали з-під завалів будинку. Четверо людей отримали поранення. Це троє жінок, 28, 56 та 34 роки, а також 62-річний чоловік", — повідомив Прокудін.

Також ворожим вогнем пошкоджено житлові будинки та продуктовий магазин. Знищено й обʼєкт критичної інфраструктури. 

"Нині Білозерка і навколишні села — без електропостачання. Щойно дозволить безпекова ситуація, енергетики стануть до роботи, аби щонайшвидше повернути світло в оселі місцевих жителів",  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 16 листопада на Хмельниччині пролунали вибухи внаслідок атаки "шахедами". Уламками ворожих безпілотників поранено людину.

Також у Чугуївському районі Харківської області після опівночі 16 листопада пролунали щонайменше сім вибухів. Рашисти випустили по регіону ракети С-300 з Бєлгородської області РФ. Так, внаслідок ворожого обстрілу постраждали будівлі закладу освіти та приватний житловий будинок. Про постраждалих не повідомлялося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.11.2023 15:55