Фото: ПС ЗСУ / ілюстративне

В ОВА розповіли про наслідки ворожої атаки Хмельниччини: є руйнування та поранений

Вранці у четвер, 16 листопада, на Хмельниччині пролунали вибухи внаслідок атаки "шахедами". Уламками ворожих безпілотників поранено людину.

Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. Він наголосив, що 16 листопада під час ранкової повітряної тривоги в області по ворожих цілях працювали Сили ППО.

"Разом з тим, внаслідок збиття однієї з повітряних цілей уламки пошкодили вантажний автомобіль. Водій отримав незначні тілесні ушкодження", — написав Тюрін.

Чиновник також повідомив, що на території продовольчих складів уламками пошкоджено дахове покриття, вікна майстерні та триповерхової будівлі, сім місткостей для зберігання рослинної олії. Наразі збитки встановлюються.

Нагадаємо, вже другу добу тривають аварійно-рятувальні та пошукові роботи на місці частково зруйнованого чотириповерхового будинку у Селидовому після ворожого обстрілу 15 листопада. У четвер рятувальники знайшли тіло третьої жертви російського ракетного удару. За даними слідства, російські війська завдали чотири ракетні удари по житлових кварталах у Селидовому. За попередніми даними, окупанти обстріляли населений пункт із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Також у Чугуївському районі Харківської області після опівночі 16 листопада пролунали щонайменше сім вибухів. Рашисти випустили по регіону ракети С-300 з Бєлгородської області РФ. Так, внаслідок ворожого обстрілу постраждали будівлі закладу освіти та приватний житловий будинок. Про постраждалих не повідомлялося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.11.2023 12:51