Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Хмельницькій області пролунали вибухи: влада повідомила про роботу ППО

Вранці у четвер, 16 листопада, на Хмельниччині пролунали вибухи. У області оголошено повітряну тривогу у зв'язку із загрозою ударів "шахедів".

Перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін повідомив, що в області працює протиповітряна оборона.

"Жителі Хмельницького району могли чути вибухи. Працюють сили ППО. Залишайтеся в укриттях до завершення тривоги", — написав він у Facebook.

Годину тому Тюрін повідомляв, що ворожі БпЛА вже на території Хмельницької області.

Зазначимо, що повітряну тривогу в області оголосили о 06:40. Тоді Повітряні сили повідомляли про ракетну небезпеку й рух груп ударних дронів у напрямку регіону.

Нагадаємо, у Харківській області після опівночі 16 листопада пролунало щонайменше сім вибухів. Рашисти випустили по регіону ракети з Бєлгородської області РФ.

Також вночі 15 листопада загарбники обстріляли місто Селидове на Донеччині. Внаслідок удару ворожої армії вбито двох осіб та поранено трьох цивільних. 

Зранку у середу російські терористи здійснили ракетну атаку на Запорізький район. Внаслідок ворожого удару одна людина загинула, ще семеро осіб отримали поранення. Пізніше загарбники вбили двох працівників Державної служби надзвичайних ситуацій, що прибули на місце загоряння у Запорізькому районі, яке сталось через ворожий обстріл.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.11.2023 08:12