Фото: glavnoe.in.ua

Окупанти атакують Україну ударними безпілотниками: у низці областей лунає сирена (мапа)

У ніч на 16 листопада російська армія запустила на територію України декілька груп ударних безпілотників. У низці областей оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомляють Повітряні сили Збройних сил України. За даними військових, перша група ударних БпЛА наближалася до Миколаєва, а друга — рухалася у напрямку Вознесенська.

Станом на 06:10 повітряну тривогу оголошено у трьох областях: Одеській, Кіровоградській та Вінницькій. Мапа повітряних тривог має такий вигляд.

Мапа alerts.in.ua

Нагадаємо, у Харківській області після опівночі 16 листопада пролунали вибухи. Рашисти випустили по регіону ракети з Бєлгородської області РФ.

Також вночі 15 листопада загарбники обстріляли місто Селидове на Донеччині. Внаслідок удару ворожої армії вбито двох осіб та поранено трьох цивільних. 

Зранку у середу російські терористи здійснили ракетну атаку на Запорізький район. Внаслідок ворожого удару одна людина загинула, ще семеро осіб отримали поранення. Пізніше загарбники вбили двох працівників Державної служби надзвичайних ситуацій, що прибули на місце загоряння у Запорізькому районі, яке сталось через ворожий обстріл.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.11.2023 06:14