Фото: ілюстративне. Джерело: "Укрінформ"

Рашисти вдарили по Миколаєву, є загиблі та багато постраждалих

У четвер, 11 квітня, війська країни-агресорки завдали удару по Миколаєву. Внаслідок атаки загинули місцеві мешканці.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За його словами, внаслідок влучання в місті, за попередньою інформацією, дві особи загинуло.  Ще четверо людей отримали поранення.

Водночас, куди саме поцілили ворожі снаряди, посадовець не уточнив.

Оновлено 13:03

За даними Сил оборони Півдня, рашисти вгатили по місту балістичними ракетами.  Станом на 13:00 відомо про чотирьох постраждалих та п'ятьох загиблих. 

Крім того, є пошкодження житлових будинків та автомобілів в приватному секторі. Також зафіксовано пошкодження промислових об’єктів

Варто зауважити, що о 12:03 Повітряні сили Збройних сил України попереджали про ракетну небезпеку для Миколаївської та Херсонської областей. Згодом місцеві пабліки повідомили про вибухи у місті.

Нагадаємо, цієї ночі у Харкові та Запорізькій області лунали вибухи. За даними голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, ворог завдав щонайменше 10 ударів по критичній інфраструктурі. До того ж на Львівщині працювала протиповітряна оборона, а у Запорізькій області протиповітряна оборона знищила дві ворожі ракети, проте є і влучання. Крім того, в Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури.

Також вночі 11 квітня війська-країни агресорки масовано атакували Київську область ракетами та дронами-камікадзе. В регіоні спалахнула пожежа.

Президент Володимир Зеленський заявив, що цієї ночі російські терористи знову цілили саме по об’єктах критичної інфраструктури. До того ж гарант додав, що для того, аби Україна змогла захиститися від масованих ударів агресора "потрібна ППО та інша оборонна підтримка, а не заплющування очей і довгі дискусії".

За даними Повітряних сил ЗСУ, вночі 11 квітня ворог застосував 82 засоби повітряного нападу. Протиповітряній обороні вдалося знищити 57 повітряних цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.04.2024 12:49