Фото: Державна служба України з надзвичайних ситуацій

Рашисти вдарили ракетою по багатоповерхівці на Донеччині, є загиблі (фото)

Росіяни уночі 15 листопада обстріляли місто Селидове на Донеччині. Внаслідок влучання у багатоповерхівку загинула людина, також є поранені.

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій. В результаті обстрілу відбулось руйнування під’їзду чотириповерхового житлового будинку. 

На місці обстрілу надзвичайники спільно з поліцейськими врятували поранених чоловіка та жінку, яких доставили до медичного закладу. Також із пошкодженої квартири на четвертому поверсі рятувальники  допомогли вибратися трьом людям, серед яких і дитина. 

"На жаль, під завалами знайшли тіло загиблої жінки. Ймовірно, під руїнами ще залишається щонайменше одна особа. Аварійно-рятувальні роботи тривають", — повідомили у ДСНС.

Нагадаємо, 14 листопада російські терористи завдали удару по Херсону. Внаслідок атаки постраждала місцева жителька. У постраждалої вибухова травма, струс головного мозку, осколкові поранення.

Також у вівторок російські терористи вдарили по Нікополю на Дніпропетровщині трьома дронами-камікадзе. Постраждав 72-річний чоловік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.11.2023 08:03