Фото ілюстративне. Джерело: kavkazr.com

Рашисти ведуть військову агітацію у мечетях, — "Атеш"

У мечетях Пензенської області триває військова агітація мусульман. Пропагандисти характеризують війну в Україні як священну. При цьому всіляко очорнюють українців.

Про це повідомили в партизанському русі "Атеш" із посиланням на своїх прихильників.

"На щастя, серед татар більше розумних людей, які не ведуться на пропаганду. Вони розуміють, що справжні священнослужителі не можуть закликати до війни проти українського народу", — зазначили українські партизани.

Вони також додали, що люди, які симпатизують Україні, продовжують повідомляти про ситуацію на окупованій території та в Росії, та висловили впевненість, що рашистський режим упаде.

Раніше "Атеш" повідомляв, що Російська Федерація готується провести масштабну мобілізацію в тимчасово окупованому Криму. До війни з Україною можуть залучити практично всі вікові групи населення півострова.

До того ж російські загарбники вербують мешканців окупованих територій Запорізької області вступати на контрактну службу до збройних сил агресора. Росіяни поширюють листівки та інші агітаційні матеріали з відповідними закликами.

Нагадаємо, що Російська Федерація продовжує займатися пропагандою серед населення. Цього разу країна-агресор використовує відеоігри, зокрема Minecraft та World of Tanks. Зокрема, в Minecraft, що належить Microsoft, російські гравці відтворили битву за окупований зі січня Соледар Донецької області. Вони опублікували відео гри в найпопулярнішій соціальній мережі РФ "ВКонтакте".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.10.2023 15:49