Фото: росЗМІ

Росія готує масштабну мобілізацію в окупованому Криму, — партизанський рух "Атеш"

Російська Федерація готується провести масштабну мобілізацію в тимчасово окупованому Криму. До війни з Україною можуть бути залучені практично всі вікові групи населення півострова.

Про це повідомляє партизанський рух "Атеш". За їхніми даними, рашисти готують мобілізацію й на інших окупованих територіях України.

Агент "Атеш" із Сімферопольського військкомату повідомив, що РФ планує мобілізувати майже всю вікову групу населення Криму. Це підтверджує попередню інформацію наших агентів про те, що окупанти готують масштабну мобілізацію населення окупованих українських регіонів після так званих "виборів" у вересні, — зауважили партизани.

За даними представника руху "Атеш", у деяких населених пунктах Запорізької області вже оголосили про дострокові "вибори".

"Ми закликаємо всіма способами уникати мобілізації, в іншому випадку пишіть нам в @atesh_fire. Ми зруйнуємо російську армію зсередини", — додали в "Атеш".

Нагадаємо, за даними Центру національного спротиву, від початку повномасштабного вторгнення Росії загинуло понад 20 тисяч мешканців міста Горлівка Донецької області, яких окупанти примусово мобілізували у 2022 році. Відомо, що рашисти формують із жителів тимчасово окупованих територій передові загони й кидають їх без належної підготовки на передову.

Раніше Генштаб повідомляв, що станом на 17 серпня загальні втрати Росії від початку повномасштабного вторгнення становлять близько 255 570 військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.08.2023 20:30