Фото: Telegram-канал Олега Синєгубова

Рашисти вгатили по лікарні у Вовчанську: є поранені (фото, відео)

У середу ввечері, 10 квітня, російська армія вгатила по лікарні міста Вовчанськ, що на Харківщині. Внаслідок удару поранено двох чоловіків.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами посадовця, внаслідок сьогоднішніх ворожих обстрілів Вовчанська, які стались у період з 12:20 по 14:15, поранено двох цивільних 54-річних чоловіків. 

"Один із них технічний працівник медзакладу, куди й влучили росіяни. Будівля лікарні зруйнована. Чоловіків госпіталізували", — йдеться у заяві Синєгубова.

Раніше повідомлялось, що Організація об'єднаних націй зафіксувала різке зростання жертв серед цивільного населення в Україні. У березні внаслідок російських обстрілів загинули або були поранені щонайменше 604 мирних громадян. Це 20% більше, ніж минулі місяці. Більшість жертв серед цивільного населення — 93,5%. Найбільше пошкоджень за останній місяць в Україні зазнали заклади освіти та охорони здоров'я на підконтрольних територіях нашої країни.

Нагадаємо, за даними Моніторингової місії ООН, внаслідок російської агресії в Україні загинуло 14085 цивільних. Ці дані фіксуються з 2014 року, коли ворог окупував Крим та захопив частини територій Луганської та Донецької областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.04.2024 19:11