Фото: ілюстративне. Джерело: ТСН

Рашисти вдарили по Вовчанську на Харківщині, є загиблий

У понеділок, 25 березня, війська країни агресорки обстріляли Харківську область. Під ворожим вогнем опинилося місто Вовчанськ.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами посадовця, російські загарбники вдарили по місту близько 13:00. Внаслідок обстрілу загинув 65-річний цивільний чоловік.

"Правоохоронці працюють на місці та фіксують чергові злочини окупантів", — наголосив Синєгубов. 

До того ж, за інформацією голосив ОВА, протягом минулої доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини. До того ж на село Золочів Богодухівського району рашисти скинули авіабомбу. Через ворожу атаку пошкоджено п'ять приватних будинків та лінія електромереж. Без постраждалих.

Крім того, на Харківщині й досі триває евакуація населення. На сьогодні евакуйовано із двох громад 157 дітей: Вільхуватської — 37; Великобурлуцької — 120.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 25 березня, російські загарбники завдали серії ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури. Це відбулося переважно на Півдні України. Так, через ушкодження обладнання в Одесі й Одеській області енергетики змушені збільшити періоди обмеження споживання.

Водночас у Харкові достроково завершать опалювальний сезон. Це необхідно для того, щоб зменшити навантаження на енергосистему, яка постраждала внаслідок російських терористичних атак. Відключати опалення почнуть з 26 березня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 15:59