Фото: ілюстративне Джерело: pixabay

Рашисти вночі поцілили по Дніпропетровщині ракетою: які наслідки

Вночі 1 листопада російські окупанти атакували Дніпропетровську область ракетою. Протиповітряна оборона збила ворожу повітряну ціль.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

"Вночі захисники неба з ПвК "Схід" збили в області ворожу ракету. Уламки впали у Дніпровському районі", — написав у Telegram Лисак.

Внаслідок падіння уламків зайнялася суха трава. Проте вогнеборці приборкали пожежу.

Також знищені дві господарські споруди. У трьох приватних будинках вибило вікна. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

"По Зеленодольській громаді Криворізького району ворог поцілив з артилерії. Загиблих та поранених немає", — додав посадовець.

обстріл Дніпропетровщини

Фото: Telegram-канал Сергія Лисака

Нагадаємо, видання Defense Express повідомляло, що протягом останніх місяців Російська Федерація використала практично всі крилаті ракети, які вона могла виготовити. Якщо агресор і накопичує ракети для зимових обстрілів енергетичної інфраструктури, то цей процес почався лише в жовтні.

За інформацією британської розвідки, літаки дальньої авіації Росії не завдавали ударів по Україні з 21 вересня цього року. Хоча такі перерви не є чимось незвичним, остання подібна перерва в обстрілах сталася з 9 березня по 28 квітня 2023 року, тобто протягом 51 дня. У розвідці спрогнозували, що цього разу росіяни бережуть наявні запаси ракет, а також використовують цю паузу для їх збільшення перед подальшими важкими ударами по Україні впродовж зими.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.11.2023 09:17