Наслідки обстрілу готелю в Краматорську. Джерело: Facebook-сторінка Вадима Філашкіна

Рашисти вночі вдарили по готелю в Краматорську: поранені українські й іноземні журналісти (фото)

У ніч на неділю, 25 серпня, російські окупанти обстріляли готель у Краматорську Донецької області. Унаслідок атаки є двоє поранених, одна людина перебуває під завалами, це українські й іноземні журналісти.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Серед ночі росіяни ударили по Краматорську. Черговою мішенню в місті став готель — наразі відомо про двох поранених, ще одна людина перебуває під завалами. Усі троє постраждалих — журналісти, громадяни України, США та Великої Британії", — зазначив він.

За його словами, крім готелю, пошкоджено також багатоповерхівку поблизу.

"На місці працюють органи влади, поліція та рятувальники. Триває розбір завалів і рятувальна операція", — підсумував Вадим Філашкін.

Про травми внаслідок обстрілу Краматорська повідомила на своїй Facebook-сторінці польська журналістка Агнешка Андрушевська.

"Моя перша особиста кров, пролита за Україну — на День Незалежності", — зазначила вона.

Журналістка додала, що це сталося у Краматорську, за її словами, вона їхала повз місце ракетного удару.

"Це фото людини, яка просто їхала вечірнім Краматорськом, і ще одне, яке ілюструє салон її автомобіля. Такий вигляд може мати будь-яка людина в будь-якій точці України, де росіяни вирішать завдати ракетного удару. Не на лінії фронту – просто навколо міста в Донецькій області, де, попри геноцидні дії Росії, все ще триває життя, є кафе, салони краси, діти граються на дитячих майданчиках", — написала Агнешка.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти також атакували Харків, унаслідок цього зафіксовано два влучання. Спалахнула пожежа на газогоні, кількість постраждалих у місті зросла до шести людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2024 09:55