Фото: Telegram-канал Вадима Філашкіна

Рашисти вгатили зі "Смерча" по будинку в Краматорську: під завалами перебуває людина

У суботу, 17 серпня, російська армія здійснила атаку з реактивної системи залпового вогню "Смерч" на місто Краматорськ Донецької області. У місті пролунали п'ять вибухів, а одна з ракет влучила у житловий будинок.

Про це у Telegram-каналі повідомив глава Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Посадовець зазначив, що одна зі ракет влучила у двоповерхівку, інші — у промзону. Уламками пошкоджено газопровід.

"Наразі відомо про одну людину, яка перебуває під завалами — триває рятувальна операція. Остаточні наслідки обстрілу встановлюємо", — йдеться у повідомленні Філашкіна.

Очільник Донецької ОВА також закликав громадян покидати Донеччину через небезпеку з боку російських окупантів.

Нагадаємо, у суботу вранці, 17 серпня, російські загарбники обстріляли Суми. Внаслідок ворожої атаки загорілись автомобілі, пошкоджено будинки та поранено людей.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 17 серпня російська армія атакувала Україну ударними безпілотниками та крилатою ракетою "Іскандер-К". Протиповітряній обороні вдалось збити усі ворожі "шахеди".

За даними військових, станом на ранок 17 серпня Росія вивела у Чорне море носій крилатих ракет. Україну може атакувати один ворожий корабель.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.08.2024 14:32