Фото: Національна поліція України

Поранені люди, спалені автомобілі та пошкоджені будинки: наслідки атаки РФ по Сумах (фото)

У суботу вранці, 17 серпня, російські загарбники обстріляли Суми. Внаслідок ворожої атаки загорілись автомобілі, пошкоджено будинки та поранено людей.

Про це у Telegram-каналі повідомляє Національна поліція України.

Правоохоронці зазначили, що у суботу вранці ворог завдав ракетний удар по цивільній інфраструктурі міста.

"У результаті атаки травмувалися дві особи, пошкоджено 10 автомобілів, два багатоквартирні будинки, будівлю торговельного центру. На місці події працюють всі профільні служби", — додали у прес-службі Нацполіції.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 16 серпня, російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами "Іскандер-М", трьома ударними БпЛА типу Shahed і двома безпілотниками невстановленого типу. Сили оборони збили п’ять дронів.

Своєю чергою Київська міська військова адміністрація повідомляла 16 серпня, що в Києві працювали засоби протиповітряної оборони. Вони збивали повітряні цілі, які запустили російські окупанти. Обійшлося без руйнувань і постраждалих.

Нагадаємо, що в ніч на четвер, 15 серпня, російські загарбники атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59 і 29 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 29 безпілотників.

За даними військових, станом на ранок 17 серпня Росія вивела у Чорне море носій крилатих ракет. Україну може атакувати один ворожий корабель.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.08.2024 09:43