Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Рашисти вночі вдарили "шахедами" по Херсонщині: в ОВА повідомили про поранених

У ніч на 5 січня російські терористи вдарили трьома безпілотниками типу Shahed по Херсонщині. Удари прийшлися по Високому Тягинської громади.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. За словами чиновника, удари прийшлися по адміністративній будівлі та модульному містечку. 

"До лікарні доставили 50-річного чоловіка. У нього діагностували поранення черевної порожнини та печінки. Ще один житель, 43 років, отримав поранення спини та плеча. Потерпілому надали медичну допомогу на місці", — написав чиновник.

За словами посадовця, пʼятеро людей, серед них 14-річний підліток, дістали контузії та гострі реакції на стрес.

"Їх врятувало укриття, до якого вони встигли дістатися до моменту ворожого обстрілу", — додав Прокудін.

Зазначимо, що 4 січня ввечері російські окупанти атакували Україну декількома групами "шахедів". Загроза обстрілу існувала у більшості регіонах нашої країни. На Черкащині було оголошено повітряну тривогу о 22:22 четверга, а про відбій загрози повідомили лише після опівночі 5 січня.

Нагадаємо, що вранці у п'ятницю рашисти знову поновили обстріли дронами. Одна група БпЛА рухалася північним курсом через Черкаську область на Київщину. Про загрозу також повідомляли для Чернівецької, Вінницької та Хмельницької областей.

За даними Черкаської ОВА, вночі 5 січня на Черкащині Сили оборони знищили п'ять ворожих ударних безпілотників. Минулося без потерпілих, однак уламки "шахедів" спричинили пошкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.01.2024 10:09