Фото: Сумська обласна прокуратура

Рашисти з артилерії вгатили по Сумщині: загинув місцевий мешканець

У неділю, 17 вересня, російські терористи з артилерії обстріляли Великописарівську громаду в Сумській області. Під обстрілом опинилися мирні мешканці.

Про це повідомила Сумська обласна прокуратура.

Зазначається, що обстріл стався близько 10-ї години ранку. Внаслідок ворожої атаки загинув 47-річний чоловік, а 40-річна жінка отримала поранення. В момент обстрілу вони перебували на власному обійсті.

"За процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури завершено досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, об'єднаних з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України)", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня російські терористи обстріляли село Микільське Херсонської області. Внаслідок ворожого удару був пошкоджений медичний заклад. У лікарні пошкоджено будівлю фельдшерсько-акушерського пункту.

Додамо, речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що в ніч на 17 вересня російські загарбники здійснили змішану атаку на українську територію. Окупанти використали дрони-камікадзе та ракети. За словами речниці, загарбники намагалися заплутати наші протиповітряну оборону: ворожі ракети змінювали напрямок та виконували складні маневри.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.09.2023 18:57