Фото: Херсонська ОВА

Рашисти вгатили по медзакладу на Херсонщині: фото руйнувань

У ніч на 17 вересня російські терористи обстріляли село Микільське Херсонської області. Внаслідок ворожого удару був пошкоджений медичний заклад.

Про це повідомляє Херсонська ОВА. За даними чиновників, вночі під вогонь загарбників потрапив медзаклад. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено будівлю фельдшерсько-акушерського пункту.

"Там вибиті вікна і двері, потрощено внутрішні приміщення", — йдеться у повідомленні.

Фото: Херсонська ОВА

Раніше повідомлялось, що у неділю зранку, 17 вересня, в Одесі пролунали вибухи. В області було оголошено повітряну тривогу.

Нагадаємо, речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що в ніч на 17 вересня російські загарбники здійснили змішану атаку на українську територію. Окупанти використали дрони-камікадзе та ракети. За словами речниці, загарбники намагалися заплутати наші протиповітряну оборону: ворожі ракети змінювали напрямок та виконували складні маневри.

За даними Повітряних сил України, в результаті бойової роботи Силами оборони, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 12 повітряних цілей: шість ударних БпЛА типу Shahed-136/131 та шість крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.09.2023 11:44