Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Рашисти завдали удару по Хмельниччині: що відомо

Вночі 25 лютого війська країни-агресорки завдали удару по Хмельницькій області.

Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

Зауважимо, за даними пабліків, вибухи на Хмельниччині пролунали близько 05:05. На той момент у регіоні було оголошено повітряну тривогу, а Повітряні сили попереджали про рух ворожих "шахедів" до регіону.

Згодом Тюрін заявив, що російські загарбники завдали ударів по Хмельниччині. Деталей посадовець поки не повідомив, але зауважив, що вибухи прогриміли у Хмельницькому районі.

"Прохання до усіх зберігати інформаційну тишу, допоки працюють усі відповідні служби. Деталі згодом", — наголосив Тюрін.

Як відомо, рашисти атакували територію України "шахедами" вночі 25 лютого одразу з кількох напрямків. У Повітряних силах ЗСУ повідомляли, що кілька груп дронів залетіли у повітряний простір України з території тимчасово окупованих регіонів. Повітряна тривога була оголошена у низці центральних, північних та південних областей.

Нагадаємо, ввечері 23 лютого ворожий "шахед" влучив по житловому будинку в Одесі. Постраждали троє жінок, у них важкий стан. Тіло одного чоловіка виявили під завалами.

Також у ніч на 23 лютого російські окупанти завдали удару дроном-камікадзе по багатоповерхівці у Дніпрі. Внаслідок обстрілу зруйновано два останні поверхи будинку. Повідомлялося про двох загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2024 07:00