Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти знову атакували Харків, влучили в об’єкт транспортної інфраструктури: деталі

У вівторок, 21 травня, зранку в Харкові пролунали вибухи під час повітряної тривоги в області. Метою атаки російських загарбників була транспортна інфраструктура міста.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов у своїх соціальних мережах.

"Ранок у Харкові розпочинається зі звуку вибуху", — написав він о 06:51.

Пізніше Терехов розповів, що, за попередніми даними, через ворожий обстріл поранена людина. Окупанти били по транспортній інфраструктурі.

"Щодо ранкового прильоту — ціллю був об'єкт транспортної інфраструктури. Попередньо — є одна постраждала людина", — написав Терехов.

Окрім того, в поліції Харківської області заявили про декілька вибухів у місті. У правоохоронних органах закликали місцевих мешканців перебувати в укриттях і дотримуватися правила "двох стін".

"У Харкові чути вибухи. Не залишайте укриття до відбою сигналу "Повітряна тривога". Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102", — йдеться в заяві поліції області.

Перед тим в командуванні Повітряних сил ЗСУ заявляли про фіксацію активності ворожої тактичної авіації в акваторії Азовського моря та на східному напрямку. Пізніше військові попередили про загрозу балістики зі сходу.

Нагадаємо, що в ніч на вівторок, 21 травня, російські окупанти знову атакували ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". Ворожі безпілотники рухаються країною з Півдня. У Харкові після другої години пролунав вибух.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.05.2024 07:37