Наслідки обстрілу Херсона. Джерело: Херсонська обласна прокуратура

Рашисти знову обстріляли Херсон: є загиблий і поранені (фото)

Зранку в п’ятницю, 22 вересня, близько 09:00 окупанти вкотре обстріляли житлові квартали Херсона, гатили з артилерії.

Херсонська обласна прокуратура повідомила, що у зв’язку з обстрілами розпочато досудове розслідування у кримінальному  провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством.

"Окупанти поцілили по приватному будинку, внаслідок чого травми несумісні з життям отримав 25-річний чоловік.Також відомо про двох містян, які отримали поранення. Дані уточнюються. Пошкоджено приватні будинки, господарські споруди, гаражі", — йдеться в повідомленні.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують воєнні злочини, які вчинили представники збройних сил держави-агресора.

Обстріл Херсона 22 вересня

Фото: Херсонська обласна прокуратура

У ніч на четвер, 21 вересня, російські окупанти вкрили вогнем житлові квартали Херсона. Росіяни поцілили у будівлю гуртожитку, коли люди ще спали. Загинули двоє чоловіків віком 29 і 41 рік. Вони перебували всередині гуртожитку. Крім того, 61-річну херсонку госпіталізували у важкому стані. До лікарні також доправили двох жінок 44 і 57 років і 49-річного чоловіка. У них травми середньої важкості. 81-річна мешканка міста отримала медичну допомогу на місці.

Нагадаємо, що зранку 19 вересня окупанти обстріляли Херсон з артилерії, влучили в тролейбус і вбили сержанта поліції, який перебував поруч. Двоє цивільних отримали важкі поранення. Йдеться про двох чоловіків-пасажирів тролейбуса віком 33 та 57 років. Постраждалих доправили до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.09.2023 10:44